Hocam madem kendi bulabiliyormuş o kadar kolaymışta niye konu açıp yardım istemiş, bırakın bu işleri. Biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz, bu işlerin nasıl yürüdüğü bellidir, madem paran yok ve domainde hoşuna gitti bari adamın gönlünü yapaydın 2 tatlı sözle..
değerli hocam şimdi konu şudur:
https://www.r10.net/domain-ariyorum/...n-onerisi.html
burada arkadaş herhangi bir r10+ bile vermeyeceğini dile getirmiş.
adam sağol diyebilirdi evet belki zamanı yoktur, belki görmezden gelmiştir kişinin kendi sorunudur bu.
bu konuyu açan arkadaş "forumda insanlık ölmüş, bir sağol bile demedi" şeklinde açsaydı o zaman sorun olmayacaktı.
fakat, bu konuyu açan arkadaş bir karşılık bekliyor.
domain arıyorum kategorisinde ise,
https://prnt.sc/w98vbp ÖNERİ şeklinde açılmış.
eğer ki, DOmain arıyorum kategorisinde arkadaş ÖDÜLLÜ tagı ile konu açmış olsaydı, evet bu konuyu açan arkadaş haklı olabilirdi. hatta şikayet konusu bile açabirdi, ödüllü diye konu açmış ama para vermiyor diye
https://prnt.sc/w98vs0
kısaca, yaklaşımlar hoş değil. bir insana bir domain belirterek adamlık sorgusu yapmak hatadır. herkes insandır, herkes hata yapar. hatasız insan var mı ? yok.
adam gördü de belki cevap yazamadı. belki bir işi vardı, belki bir kaç gün sonra geri dönüş yapacak sağol arkadaşım sayende domaini aldım. teşekkürler diyip bitirecekti.
ben her iki tarafı da tanımam, fakat: bir kişinin adamlık ya da insanlık sorgusunu bu şekilde sorgulamak / ithamda bulunmanın yanlış olduğunu dile getiriyorum.