Belli bir hisse oranına sahip olan her yatırımcı genel kurulda hissedar olarak oy hakkına sahiptir ve hisse oranına göre yönetim kurulu üyesi yada başkanı olabilir yada o makamlara isim atayabilirler. Her şey arz edilen hisse oranına ve bu hisseleri kimin topladığına bağlı.
Çoskun abimiz bizleri ve forumu riske atmaz tabi.
Bu forum halka arz edebilecek bir forum değil. Burası standart bir insanın yani bu işlerle alakası olmayan insanların çok az denk gelebileceği bir forum.
Bu da demek oluyor ki ortak olacak kişinin de bu işlerden anlıyor ve daha önce tecrübesinin olmuş olması gerek.
Şimdi gelecek olan ortağın bu kadar yeniliğe açık olacağını sanmam. Gelecek olan ortağın bu forumun belli otoritesine alışamaması veya bizim gelecek olan kişiye alışamamız olağan bir durumdur.
Bence zaten
@Coşkun Çetin; 'in ortaklığa ihtiyacı olacağını sanmıyorum.
Oturmuş olan güzel bir sistem var. Gerek gönüllü gerekse gerektiği zaman ücreti mukavilinde çalışanlar var. Anlatabildim mi bilmiyorum ..
Anladım hocam
Hisse senedini sadece Anonim Şirketler verebilir. Rokito Digital LTD şuan isminden anlaşıldığı üzere Limited (limitli) şirket. Ha ilerde Coşkun hoca farklı projelerle portföyünü genişletmek ister, formalite icabı ortaklar ayarlar sermayeyi arttırır vs. bilemem. Bu konu o zamanın konusu bence
Yapılan bir o kadar yenilik yanında A.Ş olup halka arz olabilir mi diye tahmin etmedim değil