* Şikayetçi olduğum üye: @Gamedc;
* Şikayetçi olma nedenim: Kendilerine Hiçbir yerden ulaşamıyorum ve +trade karşılığı hizmet süresi uzatma işlemi yapıyor.
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/ozel-kampanya-ha...-128526-a.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Geçtiğimiz cuma günü (18 Aralık 2020) kendilerinin açtığı "Herkesi Hosting sahibi Yapıyoruz" adlı konuyu gördüm ve denemek için web sitelerine üye oldum. Üye olduktan sonra her hosting firması gibi tc kimlik numaramı girmem gerekiyordu ve o anda güvenemedim ve vazgeçtim. Ardından önce hesabımı üye olurken girdiğim bilgiler ile beraber sistemlerinden silmeleri için sitelerinde bulunan destek mail adreslerine hesabımı sistemden silmelerini istediğimi detaylı bir şekilde yazdım ve beklemeye başladım, 21 Aralık tarihine kadar bekledim (3 gün) ve herhangi bir geri dönüş olmadığı gibi web sitelerine girip kontrol ettiğimde hesabımda kapatılmamıştı. 1 gün sonra 22 Aralık 2020 tarihinde GameDC destekten bir "Kampanya" mail geldi (mailin fotoğrafı altta) gördüğünüz gibi +trade vermemiz karşılığında 1 ay hizmet süresi uzatıyorlarmış. Ardından R10.NET üzerinden kendilerine Özel Mesaj atarak kaç gündür beklediğimi ve buna rağmen hesabımı kapatmadıklarını ve üstüne böyle Haksız bir şekilde ticaret yapmadan +trade istemelerini yazdım, aynı şekilde bunu da 23 Aralık 2020 Saat 22:52 de görüldü olarak bıraktılar. Bugün de sitelerinden destek talebi açtım ve yine aynı şeyleri yazdım ona da yanıt yok. Bütün detayları anlattım fotoğrafları da paylaşıyorum. GameDC hesabımın sistemlerinden silinmesini ve bu yaptıkları +trade isteme kampanyası hakkında açıklama bekliyorum.