Öncelikle başınız sağ olsun. Yaşadıklarınız için elbette her duyarlı ve vicdan sahibi insanın üzülmemesi mümkün değil. Ölüm mutlaka birgün bize de uğrayacak.
Düşünce ve duygularınıza katılıyorum. Ancak, ne yazıkki çoğunlukla doğduğumuz ülkeyi seçme şansımız olmadığı gibi doyduğumuz ülkeyi seçme şansımız ise çok az.

Şartlar hergeçen gün ağırlaşmakta, birçok kişi bunun farkında. Eminim bu forumda da çok kişinin bu konuda içini dökmek istediği halde yapmadığı veya yapamadığının da farkındayım. Fakat hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmamalı ve bize bu cennet vatanı hediye edenlere olan borcumuzu da asla unutmamalıyız.

Ülkeler her zaman bir bütündür; devletiyle ve vatandaşıyla. Ancak, bu konuda en büyük sorumluluğun devleti yöneten siyasilerde olduğunu da unutmamak gerekir. Yaşadığımız bu zor günler elbette bir gün sona erecek ve bizlerden alıp götürdüğü çok şey olacak. Fakat bizlerden daha zor zamanlar geçiren eski nesiller ile kıyaslandığında bence yine de yılgınlık göstermememiz gerektiğine inanıyorum.

Sizin gibi bu ülkede birçok kişi aynı veya benzer dramları maalesef yaşadı ve halen de yaşamakta. Ama unutmayın, bizler bu olumsuz koşulların daha fazlası ile karşılaşmış ve çok ağır bir darbe yemiş kahramanların torunlarıyız. Biz de aşacağız bu günleri hep birlikte inşaallah. Moralinizi sakın bozmayın, ümidinizi kaybetmeyin.

Size de sabırlar diliyorum ayrıca...