Lafı çevirdiğim falan yok ben kimin hakkını yiyorum pardon? Önceden de dedıgım gıbı hesaplar satıılıyordu freepık hesapları onları neden sorgulamadınız?
Hesapları başka birisinden tedarik ediyorum nasıl fatura olsun elimde gerekli kanıt ve delili paylaştığımı düşünüyorum forum yönetimi ile ve ben burda insanlara hizmet veriyorum aylık 95 tl olan hesabı 35tl ye saglıyorum ve bır aksilik durumunda iade veyahut değişim sağlayacağımı da tekrardan belirtıyorum.(Şu zamana kadar hiç bir şikayet ve olumsuz geri dönüş almadım).
Moderatörlerden birisi konuyu okuyunca gerekli kararı vereceklerdir kendileri ve forum yönetiminin aldığı her kararı saygıyla karşılar uyarız.
Hocam sen ciddi misin? Başkasından alıyorum diyorsun hiç mi faturaya bakmıyorsun buraya faturayı atarsam batarsın! Bana helalinden ver freepik full senden alayım. Bir kendim açıyorum bir arkadaştan alıyorum diyorsun. Yeni model bu sanırım. Çalıntı kredi kartlarıyla hesap alıyorsun veya birlikte iş yapıyorsun sonrada buraya gelip faturanın içini atmadan dalga geçer gibi ödeme kısmını atıyorsun. Siz yokken bu forumda ben nice bu tür işler yapanları ifşaladım konuşmaya devam ederseniz sizi burada batırırım.