mselim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam yol yakınken dönmüşsünüz. Demek ki hala kafa yapıları aynı yazışmalardan pek bir şeyin değişmediğini görüyorum. Büyük ihtimal sorunlu kadrosu hala duruyor ve devam ediyor bu veri merkezi, bu şekilde çokta ilerleyemez bunu daha öncede söylemiştik. Canı isteyene hizmet veriyor, canını sıkana istemeyene direkt güle güle müşteri memnuniyeti pek yok. Ayrıca kurumsallıktan çok çok uzak bir firma. Tepeye 1 kişi koyup sadece onun yönetmesine izin verilirse bu sorun çözülmez adam keyfine göre iş yapıyor. Sizin de dediğiniz gibi istedikleri zaman hizmeti iptal eder interneti keserler. Kimse benim sözleşmem var diye güvenmesin en büyük örneği biziz. Comnet hakkında açtığımız konuyu okuyabilirler. Bu firmadan hizmet aldıktan sonra kendilerini sıkacak mesajlar atarsanız sorunum var derseniz yukarıdaki örnekteki gibi iade yapalım der kapatır geçerler. Kimseye bu firmayı önermiyoruz kullanacak arkadaşlarda sırtını buraya kesinlikle yaslamasın.
Neyse ki hocam yol yakınken dönmüşüm bende abone olacaktım FTTH hattım var veri merkezi firması diye cezbetti ancak farklı firmalara yöneleceğim hiç kurumsallık yok.Oradaki yöneticiler ve müşteri temsilcileri firmayı temsil ediyor kimse ahmet ilgilenmedi demez comnet rezalet der anlatır durumu.

Umarım ileri de daha kaliteli veri merkezleri bireysel veya kurumsal olarak fiber altyapısı olanlara kaliteli hizmet sunar da tüketici olarak rahat bir nefes alırız paramızla rezil oluyoruz.