20 yaşındayım 4 yaşında babamın işletmiş olduğu yüzme havuzu kantini yüzünden yüzmeye başladım 14 yaşına kadar yüzdüm 28 adet madalyam var yüzmede , bu yıllar arasında masa tenisi, basketbol , futbol ve atletizm sporlarıyla az az uğraştım. Bu arada acar top oynarım :d Neyse yüzmeyi salaklık yapıp bıraktım çok pişmanım ancak bilenler bilir yüzme sporu en nankör spordur 1 ay bırakılması demek diğer sporculardan 1 sene geridesin demek o yüzden geri dönemedim. Sonra dövüş sporlarına merak saldım önce kickboks ile başladım ( 3 sene aralıksız) boks ile devam ettim (4-5 ay) sonra antrenörüm bana saldırgan bir ruhum olduğunu ve kickboks tekniklerinin vücudumda oturduğunu boksu yapamayacağımı söyledi( duruş ve ayak hareketleri yüzünden). Sonra muaythai ile devam ettim dövüş sporlarında bir ivme yakaladım ta ki National kupada 2. olduğum Ankara'dan sonra gittiğim Erzurum Türkiye şampiyonasında hakeme hakaretten diskalifiye olana kadar. Ondan sonra içimde bir hayal kırıklığı oluştu. Bir daha maçlara çıkmak istemedim. Kendim antrenman yapmaya başladım. 92 kilo da süper ağır da dövüşen biri olarak şuan efsane şekilde eridiğimi ve gücümün azaldığını hissediyorum. Eve ağırlık seti aldım ama yüzüne bakmıyorum canım istemiyor. Bir yandan her aynaya baktığımda kollarımın git gide eridiğini görüyorum moralim daha da bozuluyor. Ben eskiden bir oturuşta yarım ekmek 2-3 tabak makarna bir tabağın yarısı kadar salata turşu felan yerdim şimdi 1 tabak yemekle 2 dilim ekmekle doyuyorum kilo veriyorum. Eriyorum.... Biri bana yol göstersin ne yapmalıyım iştahımı nasıl açabilirim eski gücümü nasıl hissedebilirim ?