erengelbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonu alırken okudum onayladım yazan sözleşmenin içerisinde bu madde varsa isterseniz dava açın kazanamazsınız :-(
Kanunda aksi belirtildiği için sözleşmeye yazsalar dahi bir geçerliliği olmuyor sözleşmenin hukuken bildiğim kadarı ile.

teknodium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünü 14 gün geçmediyse cayma hakkını kullanarak iade edebilirsiniz.Sstici ürünü almakla yükümlüdür.Eger almazsa tüketici hakem heyetine başvurunuz.Sonrasinda ücret iade işlemleri başlayacaktır.Ama süreç baya uzun sürer Ortalama 30-45 gün kadardır.
Ben de bundan çekiniyorum biraz uzun bir süreç olacak redderler ise, umarım en kolay ve kısa şekilde halletmeyi başarırım

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef aslında iade oluyor kanuna göre ama Hepsiburada, N11 vs gibi satıcılar da dahil hepsi jelatini açıldığı an iade almayız diyorlar ve bunu da satış maddelerine eklemiş oluyorlar. Tüketici hakem heyetine başvurmak çözüm olabilir bir ihtimal.
Evet öyle söylüyorlar ancak internette öyle söylemelerine rağmen sorun çıkarmadan kabul ettiklerini söyleyen insanlara rastladım ben de bir şansımı denemek istedim o nedenle öncesinde.