tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 yıllık sigara kullanan biri olarak artık son hamleyi hayat bana yapmadan önce hızlı davranıp ben yaptım Pazartesi öğlende uyandım akşam 18:00 de son sigaramı yakmıştım o saatten beri sigara içmiyorum Sigarayı bırakmayı düşünen kişilere tavsiyeler vermeyeceğim kendimde bir çok tavsiye okudum ama bu işe yaramayacaktır kişi artık tamam yeterli bu kadar sigara dediginde kendini hazır hissettiğinde bıraktıgının farkına bile varmayacak benimde vaktim dolmuş önceki bırakma girişimlerim başarısızlıkla sonuçlanmıştı her başarısızlık bir sonraki girişimimde başarı ile sonuçlanıyordu ve finishh...

Henüz 2-3 gün oldu yastıga kafamı koydugum gibi sabah oluyor uyku performansım artık müthiş

Tavsiye vermeyeceğim demiştim ama kesinlikle denemekten vazgeçmeyin ...
Hayırlı olsun bende bırakalı 3 yıl oldu belli bi süreye geldiğimde rüyalarımda hep sigara içerken görüyordum kendimi. bende sizin gibi bir anda bıraktım hiçbirşey kullanmadan şuan biri sigara içerken kokusu burnuma gelince öksürtmeye başlıyor. Uyku performansım artmadı ama dışarıya çıktığımda arkadaşlarla yürürken onlar biraz yürüdükten sonra yorulurken ben sanki hiç yürümemiş gibi oluyorum. Bende 9 yıl filan kullandım şükür 3 yılı devirdik param da cebimde kalıyor.