Arkadaşlar merhaba, bir müşterimizin web sitesini bizden önce bilgisiz ve işten anlamayan birisi yapmış. Dolayısıyla müşterim ile sorun yaşamışlar ve daha sonradan müşterimiz işi bize verdi. Web sitesini yapıp teslim ettik ve sosyal medya reklamları için sayfada düzenleme yapacaktık fakat fark ettik ki, daha önceden siteyi yapan şahıs facebook sayfasında müşterimizi yönetici, kendisini ise sayfa sahibi yapmış ve sayfaya pek bi müdahale etme şansımız kalmıyordu. Bizde o sayfanın adını, kullanıcı adını ve içeriğini değiştirip silmek için 14 günlük bekleme sürecine girdik. Fakat şahıs sayfayı tekrardan aktif hale getirmiş, kullanıcı adını almış ve bizi de yöneticilikten çıkartmış. Aradığımızda ise bize terbiyesizce konusuyor. Ben 2-3 farklı hesaptan şikayet ettim sayfanın telif hakkını ihlal ettiğine dair fakat biliyorum ki ne kadar çok şikayet olursa o kadar erken kapanır bu sayfa. Sizlerden ricam kapak fotoğrafının sağ alt kısmında bulunan 3 noktaya tıklayıp, destek bul veya şikayet et butonuna tıklayıp ardından, fikri mülkiyeti seçmeniz.
1 dakikanızı bile almayacak bu işlemi yapan dostlara teşekkür ediyorum şimdiden.

Sayfa Linki:
https://www.facebook.com/muslistorecomtr/