Merhaba arkadaşlar cumartesi günü bir müşterime 2 kg isot gönderdim. 1 kg bir çeşit yarımşar kg da 2 çeşit, kargo bugün müşteriye teslim edildi. Çocuk telsim almış, müşteri beni aradı pakette sadece 1 kg isot olduğunu belirtti.
Bunun mümkün olmadığını, resim atmasını istedim, resim attım sadece 1 kg isot var, kargoyu gönderen arkadaşımı aradım. İnsanlık halidir, belki başka birine gönderdin dedim, hatırlamasını söyledim, arkadaş emin bir şekilde 3 parça toplam 2 kg isot gönderdim dedi.
Neyse müşteri aradı, kargoyu çocuğun aldığını ve paketin açık olduğunu söyledi. Kargo etiketini göndermesini istedim, gönderdi üstünde 3 kg yazmışlar ağırlık ama içerisinde 1 kg var.
Müşterim de ünlü biri, yalan söyleyecek veya 1 kg peşine düşecek biri değil, herhangi biri yalan söylese de, ben inanır mağduriyeti gideririm. Ama öyle birsey de yok.
Yoğunluktan dolayı kargoyu aramadık, bu konuda ne yapmamız lazım, kargoya tam olarak ne diyecegiz. Çocuk aldığı içinde herhangi bir tutanak vs verilmemiş.
Bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var. 1 saate arayacam kargoyu, bu arada bir daha da Mng kargo ücretsiz gönderim dese dahi çalışmayacam.