diji360 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GÜNCELLEME:

Satıcı mağaza bana iadeyi göndermesi gereken süreden yaklaşık 10 gün soran ürünü kargoladı. Neyse kutuyu açtım ürünün şarj aleti yok. Biraz bakayım dedim ürünü kullanmışlar. Test için de olabilir ancak tekerlerdeki izleri bir silselermiş keşke. Trendyolda müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım. Yaklaşık 1 saat sürdü. Tamam beyfendi bir destek talebi oluştururuz dediler. Ya diyorum adam kargo vs her şeyi geciktirdi siz de görüyorsunuz olabilir diyor. Neyse baktım Trendyol'dan hayır yok bu firmaya ulaşayım dedim. Telefon yönlendirmelerinden yaklaşık 2 saat telefonda beklettiler. Tam müşteri temsilcisine bağlanıyorum telefon hattan düşüyor. En son çıldırdım Tüketici Hakem Heyetine gittim. Mahkemede görüşeceğiz arkadaşlarla. Mağazanın ismi Evkolik. Şikayet varda açılan postlara bakabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un şikayet yönetimini zerre umursamaması çok dikkatimi çekti bu dakikadan sonra bir daha alışveriş yapmam Trendyol'dan.
Bilgilendirme için teşekkürler. Belki size denk gelen müşteri hizmetleri görevlisi ile de alakalı olabilir bu durum.