zAHo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuç nedir hocam ?
hala ingilizce öğrenmeye çalışıyorum hem tam zamanlı bir iş, hem freelance yaptığım işler, hem evli olmak hem de 2 çocuk sahibi olmak dil öğrenme konusunda beni baya yavaşlatıyor. ama en azından tamamen asla bırakmadım. Şu an A2 seviyesindeyim, ingilizce hikaye çocuk kitapları okumaya başladım. Eğer B2 seviyesine gelebilirsem haftada 3 gün günde 1 saatlik paketten 3 aylık cambly almayı düşünüyorum. yurtdışı freelance işler için.
Lingusta konusuna gelecek olursam hem başlangıç hem de ileri seviye lingusta aldım ama başlangıçı bitirmedim, ileri seviyeye hiç başlamadım bile Şu an Rüstem Temriyev'den ders alıyorum. ilk seviyeyi bitirdim, 16 Kasımda ikinci 8 haftalık online kursum başlayacak. Rüstem Hoca dan oldukça memnunum, ilk seviyenin sonunda yaptığımız sunumlarda bir değerlendirme yaparak birincilere ücretlerinin tamamını iade etti, ben de birinci olarak ücretin tamamını iade aldım.
Bir de Özer Kira var, Youtube dan dersleri var ayrıca 4 adet kitabı mevcut. Özellikle phrasal phrasal verbs ve çeviri ile öğren 2 kitabı çok iyi, inceleyin isterseniz.
Sonuç olarak 40 yaşındayım, hayatımın her anında ve her döneminde ingilizce hep karşıma çıktı ve öyle fırsatlar kaçırdım ki anlatamam. Ama yılmak, pes etmek yok. Her yaşta her şartta öğrenmeye devam, yoksa ne için yaşıyoruz ki..?