Carillos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet salağım
Kopmuş dedikten sonra belki parsiyaldir falan dedi bu arada, bilemiyorum çok ihtimal bazlı bir konuşma oldu kafamda soru işaretleri kaldı ama dediğim gibi MRI da kopma falan yazmıyor, sprain 1 ve 2 diyor.
Cevaplar için teşekkürler bu arada🙏🏼
Bir de fizik tedavi randevusu alıp ikinci bir görüş alacağım, doktor çok iyi biriydi ama bazı şeyler havada kaldı

Öncelikle size de çok geçmiş olsun, umarım durumunuz olabildiğince düzelir ve rahatlarsınız.
Yani şöyle söyliyim; spor salonunda bacak hareketleri yapabiliyorum, ek olarak dizimi tamamen dümdüz hale getirene kadar kaldırıp indirebiliyorum.
İşin garibi bunları yaparken pek bir ağrı olmuyor veya hiç olmuyor ama yürürken oluyor
Siz egzersiz yapıyor musunuz bu arada? Türkiyede genel olarak onu yapma bunu yapma gibi önerilerde bulunuluyor ama hafif tempolu düzenli egzersizin eklem/kıkırdak sorunlarına çok iyi geldiğinde dair şeyler okudum.
Ne kadar egzersiz yaparsan yap gevşeyen kasları güçlendirebilirsin ama eski gücüne ulaşmaz. Profesyonel sporcular o nedenle yırtık oldu mu hemen ameliyat oluyorlar. Çünkü egzersiz ile sporla o kası eski haline getiremiyorsun.
Ama doğru yoldasın tek bir doktor görüşü ile hareket etme. Bir başka doktora daha görün. Hatta o tam tersini söylerse 3. bir doktor görüşü daha almaya çalış.