23.10.2020 de Msi optix MAG241CV monitörümü panelin ışık sızması şikayetiyle Msi servisi olan Servispointte gönderdim 28.10.2020 de Değişim/iade onayı aldı ve tarafıma rapor verildi satın aldığım yere verip işlemleri başlatabliceğim söylendi. Ben de hemen hepsiburdaya durumu ilettim hem internet üzerinden raporla talep oluşturdum hem de istedikleri yere raporu kargoladım.
Fakat işlemin ilk gününden itibaren hem geç cevap yazmalar ve kopyala yapıştır benzer cevaplar verdiler.Ve dün de ne göreyim bir tane müşteri temsilcileri 28 dolar + KDV ile farklı ürünle değişim yapabiliceklerini söylediler.Üstelik benim ürünümün aynısı satışta olmasına rağmen ve daha bitmedi önerdikleri ürünle benim ürünüm arasında 70 tl fark var ve benden 28 dolar + kdv istiyorlar.Durumu ilettim aynı ürünümle değişim istediğimi defalarca ilettim yalnız bir cevap vermeleri 2-4 gün sürüyor ve mağduriyetim halen daha devam ediyor. Çalışamıyorum işlerimi aksattılar. Bu durmu Tüketici Hakem Heyetini de belirttim.
Sizinle de görüşünüzü almak istedim ve paylaşmak istedim.
Hepsiburadan böyle durumlara karşı dikkatli olun ve alışverişin yaparken bir daha düşünün derim bu tür şikayetlerle birçok insana da rastladım.