ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı arkadaşlar başta konuş diyor da bu alışkanlık zamanla kazanılıyor 36 yaşındayım, 7-8 sene öncesine kadar bir tanıdık yönlendirince ben de başta konuşamazdım. Ama son yıllarda adamı dinliyorum ve ardından diyorum ki "başkan bunun bütçesi bukadara çıkar" daha konuşulacak detaylar bitmeden bütçeyi söylüyorum. Ada "ekstra isteklerim de olacak" dediğinde ise "ekstra bütçe lazım abi, bu bütçe buraya kadar anlattıkların için yeterli olur" diyorum. Zaten bütçeyi duyan gidiyor Özellikle bizim sektörden herkes araya adam sokup bedava iş istiyor. Onları da anlıyorum. Onlara göre zaten yaptığımız iş çok basit bir iş, instagram kullanmayı tam anlamı ile çözse bizden iyi yapacak SEO'yu, siteyii falan Sorun instagram'a yeteri kadar hakim değil :d Boynunu bir çevirse
%100 hak verdim mesajınıza hocam son zamanlarda tonlarca makale okuyup video izleyip gerek wordpress gerek yazılım konusunda ve dijital reklam alanında kendimi geliştiriyorum bir şeyler yapıyorum duyan geliyor geliyor dediğime bakmayın müşteri olarak değil cv sitesi yap sonra hallederiz diyenden tut instagram reklam çık sen en son ne yaptıysan bakarız diyene kadar hayır saf mı buluyorlar anlamıyorum ki