Merhaba,
trendyol sitesinde satış yapıyoruz.. kargo süreci ile alakalı bi problemimiz var.. mng kargo kendi anlaşmamız ile gönderim yapıyoruz.. kargoları çıkarırken trendyol kargo kodunun kullanılmasını istiyor.. otomatik siparişe kargo takip kodu giriliyor.. fakat burda kota problemine takılıyoruz bu şekilde.. kargo kodu kullanmadan mng kargodan çıkış yaptığımızda kota problemini aşıyoruz fakat api üzerinden kargo bilgisi bildiremiyoruz.. bu konuda çözüm bulamadık kategori efendileri uğraşmıyorlar.. trendyolda yazılımcı olan bi arkadaş yok mu bize yardım edecek.. adamlar ile anlaşamıyorum.. kasım kampanyası öncesi bu işi çözmem lazım yoksa günde 10 adet kargo çıkaramayız..
Temel olarak Trendyol kendi anlaşmasını kullanmanızı ister. Diğer türlü kendiş anlaşmanız ile göndermeniz birçok sorunu tetikliyor. Misal geçen MAYIS ayından halen panelde TESLİM EDİLMESİNErağmen beklemede olan ürünler var. Ara ara kayıt açıyorum. 2-3 tanesi onaylanıyor gerisi kalıyor.
Destek ile görüşüp eğer açık değilse KARGO Değiştirme alanını açın. MNG de kota çakılırsa ARAS veya SÜRAT ile çıkmayı deneyin. Bu sayede risk bölünecektir bişraz. Ger.i 12 Gün kargo süresi verildi KASIM ayı için kargolama süresi.