* Şikayetçi olduğum üye: @moderncloud;
* Şikayetçi olma nedenim: iade yapmıyor
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/server-donanimla...inacaktir.html * Açıklama ve kanıtlarım:
bahsi geçen firmadan sunucu satın alınmış olup bulgaristan lokasyonda barındırma anlaşması yaptık ve ödemeyi akabinde yaptık 1 hafta sunucunun bulgaristan lokasyonuna gitmesini bekledik
sunucu bize teslim edildiğinde sunucuda takılmalar olduğunu fark ettim ve sorunu firmaya bildirdimbana gerekli kontroller yapıldığını herhangi bir sorun bulunmadığını ilettiler ve kendilerinden idrac isteyip kendim test yapacağımı ilettimidrac bilgilerini aldıktan sonra test sırasında idrac paneli de kitlendi herhangi birşekilde ben ve ilgili firmabağlantı kuramadı ben sunucuda sorun olduğunu iade istediğimi söyledim öncelikle iadeyi yapacaklarını 2 bin tl gibi bir rakamı kensinti yaparak iade edebileceklerni söylediler ben itiraz edip kullanmadığım arzalı sunucunun kesinti yaparak iade edilmesine karşı çıktım yaklaşık 2 aydır iade ücetinin hesabımıza gelmesini bekliyorz sürekli bir bahane ile oyalayıp duruyorlar whatsap konuşmalarının yedeği mevcuttur (iphone telefondan huawei model telefona geçmemden dolayı dosya olarak yedekleri mevcut iphoneden androide yedekleri aktaramadım ama yedek dosyasından mesajlar durmaktadır) artık sabrımız kalmadı iadenin yapılmasını istiyoruz