Merhabalar,
Ara ara youtube kanalımıza bu tarz videolar ekleyeceğim, dün öğle saatlerinde diyarbakır'a gidip gezip gezilebilecek ve kafa dinleyebileceğiniz akşam saatlerinde aileniz ile oturup çay içebileceğiniz güzel yerler hakkında 9 dakikalık kısa bir video çekimi yaptık,
Evden çıkış , hareket, diyarbakır sur iç kale parkı girişi, diyarbakır evi,ciğerci xale meheme,diyarbakır on gözlü köprü ile kapanışı yapıyoruz.
Lafı uzatmadan link'i bırakıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=Y1WeDSYUabw
Beğenip yorumlamayı unutmayalım ( Sizlerin desteği benim için önemlidir )
İyi seyirler.
Vallahi yeni gördüm, arama alanına bi Diyarbakır yaziyim dedim sen çıktın kardeşim. Denk gelseydim mutlaka misafirim olmanızı isterdim. Bende fırsat buldukça işlerden eşim ve oğlumu eski Diyarbakır (Sur içi) bölgesine götürüp gezdiririm. Bir daha kine mutlaka haberim olsun kardeşim.
Bende DİYARBAKIR a gitmek, gezmek, konaklamak istiyorum da çekincelerim var açıkçası. Kürtçe bilmem anlamam. Acaba bana farklı bakarlar mı diye korkuyorum.
Gelin hocam, Kürtçe bilmenize gerek yok okuma yazması olmayan güzel anam ve yaşlı akrabalarım gibi daha onca insan Türkçeyi anlayacağınız şekilde ve birazda sempatik bir dille konuşurlar.

Gelirseniz mutlaka bir ciğer yiyelim