2 haftadır Türknet internet bağlayamadı. Suçu Telekoma atıyorlar, Telekom bizlik sorun yok diyor. Tamam ekip yollucaz diyorlar gelen giden yok.
İnatla sorunun ne olduğunu da söylemiyor müşteri hizmetleri. Sorunu tesbit ettik çözüm aşamasında diyorlar. Sorun ne diyorum aynı cevap geliyor.
Bide ne hitmekse 2 veya 3 günde bir cevap veriyor müşteri hizmetleri. Onda da aynı şey, "sorun çözüm aşamasında anlayışınız için teşekkürler".
Turknet pişmanlıktır, Türknet müşteri hizmetleri rezalet vb yorumları çok dikkate almamıştım ama yaşayınca anladım. Gerçekten rezil bir destek sistemi var, hatta yok.
5 gün önce sorunun çözüldüğü, kurulum ekibini geleceği söylendi (zaten 2 hafta önce kurulum ekibi gelmişti). Ne arayan var ne soran, ne cevap veren..
Ekpss ye hazırlanmam lazım diye de belirttim sınava az kaldı. En azından müşteriyi kaileye alıp sorunu söylersiniz değil mi?
Sitede anladığım kadarıyla da modemi hiç bir şekilde iade edemezmisiz. Böyle bir şey olabilir mi?
Modem açıldıysa iade edemezsiniz demişler. Tüketici yasalarında belirtilen iade kurallarını kafalarına göre geçersiz kılabiliyorlar mı böyle?
1) turkneti en hızlı nasıl iptal ederim.
2) superonline, ttnet, vodafonnet den hangisini önerirsiniz?
3) modemi nasıl iade ederim.
Tek byte veri kullanamadık internetten. Çünkü 2 haftadan fazladır interneti açamadılar. Yasal olarak kaç günde internet sağlamaları gerekiyor? Bunla ilgili bilgi vardı ama tekrar bulamadım
Edit: nerdeyse 1 hafta önce Telekom kaynaklı sorunun çözüldüğü bildirildi. Yani sorunun Türknetten kaynaklandığını kabul ettiler. Sorunun ne olduğunu soylemeseler de. Yani telekomu değil, turkneti bekliyorum.