Hergün farklı bir olayla karşı karşıyayım cidden
Sarı sitede arabayı en dip fiyattan 60.000 TL fiyata ilana koymuş babam.Bizimki ile eşdeğer arabalar 75-80 hatta 100K fiyata kadar çıkıyor.Ama ederi o değil tabikide.
Neyse
galerici bir adam yazdı detayları aldı ağır hesar kayıtlı olduğunu 2 parçada işlem 1 parçada değişen olduğunu mesaj olarak attım kendisine.Sonra pazarlık için babamı aradı 59.000 TL fiyata anlaştılar.Arabanın ederi o değil tabikide ama satarsak daha kötüsünü alacağız.Ama yinede kabul etti babam.
Neyse geldiler baktılar arabayı beğendiler fiyatta yine pazarlık yapmaya başladılar pazarlık telefonda bitmişti ,56.750 verdiler zar,zor babamı ikna ettiler.Ben defalarca söyledim verme diye ama bir kerem kabul etmiş oldu.Expertizin önüne geldik adamın oğlu araç ağır hasar kayıtlı dedi vazgeçtik dediler.
Bende çıkardım mesajları bak size ne yazmışım ağır hasarlı olduğunu bile bile geldiniz dedim.
Babamda siz bilirsiniz dedi tam giderken 50.000 bine kapatalım araç ağır hasar kayıtlı dedi.İlk başta babam normal bir dille 56.750 son olur dahada inemeyiz dedi adam yine üsteleyince halk dilinde küfür sayılmasada s.g kelimesini babamdan yiyip gittiler memleketlerine