İşleyiş konusunda mümkün olduğundan çok fazla bilgi sahibiyim beyfendi.
İşleyiş Wordpad'den iki satır iade yapılmamaktadır belirtip iade koşulundan sıyrılmak değildir.
Windows'u deneme sürümünu dahi tamamlamış sürümü kurulup deneme sürümüdur demek'de degildir.
Destek üzerinden bu sorunumu belirtiğimizde konuyla alakalı bilgim bu kadardır demek de değildir.
Satın almış olduğunuz sunucu otomatik kurulup anında teslim edilir deyip 11 saat sonra teslim etmek hiç değildir.
Aksine Sunucu ve yönetimi konusunda bilgi sahibi olduğunuzda ben sizinle tekrar çalışacağım.
İlgili konuda iki tarafıda tanımam yorumlarım şahsidir.
lisans hakkındaki yazılarınıza istinaden
@Bartuc; ' un yazdığı yoruma katılıyorum ek olarak , İlgili windows server 2016 ve windows server 2019 işletim sistemlerinde ilgili lisanslamalar yapılmadığı için 180 günlük trial kullanımları mevcut. Eğer ilgili firma otomasyon sistemi kullanıyorsa ve 180 gün öncesinde oluşturulan bir template ise , ilgili işletim sistemi açıldıktan sonra ortalama 5 dakika içerisinde otomatikmen shutdown oluyor ve vds kapalı duruma geçiyor. Sizin durumda bundan dolayı olabilir. Lakin işletim sistemi 180 gün öncenin templatesi olduğu için , işletim sisteminin sorunlu olduğu anlamınada haliyle gelmez.
Aslında bu tür durumlar oldukça basit , trial süresi dolmuşsa , kendi lisansınızı girmenizde doğrudur problem yaşıyorsunuz. Daha öncesinde bir müşterimizde şahit olmuştuk. Öncelikle trial lisansını tekrar aktif edip , ardından kendi lisansınızı girmeniz gerekebiliyor.
Trial lisansı tekrar aktif etmek için shell üzerinden slmgr -rearm komutunu yazarak sunucuyu yeniden başlatıp , ardından lisansınızı girebilirsiniz. Eğer bilgisayarım sekmesinden giremiyorsanız shell üzerindende lisans kodunu işleyebilme imkanınız mevcut.
Zannediyorsam durum ile alakalı lisans hakkında firmaya bilgi vermeniz durumunda illaki müşterisine yardımcı olacaktır. Zannetmiyorum ki , ilgili firma size yardımcı olmayarak bir ay alıp , bir ay sonrasında sizin iptal talebi vermenizi istemez. Neticesinde bilişim firmalarının devamlılığı için , devam eden aylıkçı veya yıllıkçı müşterilerinin olması gerekiyor. Nacizane teklifim karşılıklı bir şekilde diyalog kurarak bu sorunu çözebilirdiniz diye tahmin ediyorum.
İy forumlar