şu vae olayına deli oluyorum vae hizmet çok sıkıntı buna köklü bir değişim gelmesi lazım.
adamlar türk telekomun altyapısını kullanarak hizmet veriyor ki buna bir nevi mecburlar çünkü zamanında tüm bakır alt yapı türk telekoma verildi ihale ile tüm operatörler vae hizmet için türk telekomu kullanıyor öncesinde türk telekom devlet kurumu idi en ufak sorunda resmi şekilde sorununuza çözüm alıyordunuz şimdi ise özelleştirildiğinden ötürü kar amacı güderek satış olayına odaklandılar, altyapıda bir sorun olunca eğer başka bir operatörden alıyorsanız internet servisinizi uğraşmak istemiyorlar sürekli birbirlerine pas atıyorlar insanlar da mağdur oluyor.
bence her internet servis sağlayıcısı, hangi operatorün alt yapısını kullanırsa kullansın müşterisi alt yapı ile ilgili bir sorun yaşadığında direk olarak ilgilenmeli, işte efendim gidin türk telekoma söyleyin onlar yapacaklar vs. vs. şeyler kaldırılmalı.
buna yeni bir mevzuat düzenlenmeli.
dipnot: bu arada bende vodafone net kullanıyorum ve türknete geçme işlemlerimi başlattım şuan bir problem görünmüyor umarım yaşamam 3 yıl vodafone net kullandım şansıma olsa gerek hiç sıkıntı yaşamadım, taahhütüm bitiyor ve yeni fiyat olarak 16 mbit internet için 90 tl gibi bir fiyat söylediler bu yüzden türknete geçiyorum.
umarım internet kaliteli olur birkaç gün içinde işlemlerimi tamamlayacağım.