Merhaba,
iPad kullanıcılarına birkaç sorum var. Öncelikle bahsettiğim iPad 8.nesil olanı. Laptopumun ekranında bazı sorunlar olduğu için taşınabilirliğini yavaş yavaş kaybediyor. Ekrana bir şey olur diye yerinden kaldıramıyorum açıkçası çünkü beni biraz daha idare etmesi gerekiyor. Yeni laptop alacak olsam düzgün laptoplar min 7binden başlıyor ona da bütçem yetmiyor. Bu noktada gözüme iPad takıldı ve almayı düşünüyorum.
Maddi durumum çok elvermediği için 128gb alamıyorum, 32gb + kalem almak istiyorum sizce 32 GB almak ne kadar mantıklı? siz 32gb ile sorun yaşadınız mı? ayrıca HDD veya USB bellek bağlandığını duydum bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar ne kadar iyi çalıştığını anlatabilir mi?
İkinci sorum şu; tableti w10 laptopun ikinci ekranı yapabilir miyim? bu durum da benim için önemli çünkü.

Tableti kullanım amacım hem 2. bir ekran hem de taşınabilir bir cihaza ihtiyaç duymam. Foto video vs. bulutta depoladığımı varsayarsak tablete genel uygulamalar haricinde birkaç montaj ve foto edit programı kurmayı düşünüyorum. 32 GB kullanan arkadaşların neleri kullandıklarını ve nelere yer kalmadığını merak ediyorum şimdiden teşekkürler.