hakobaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam müşteri ile iletişimde olmak gerekiyor bizim geri gelenlerin çoğu kargo kaynaklı. 100 kargodan 10 iade oluyor eğer müşteri ile iletişimde olunmazsa şöyle müşteri evde ama kargo evde bulamamış adresi bulamamış gününde goturmemis vs eger daha sonra müşteri ile iletişimde olunursa geri gelmeden bu sayı 10 dan 1-2 ye düşüyor kargolar bıktırır insanı
Evet hocam maalesef kargo bu konuda müşterilerden fazla sıkıntı çıkartıyor sallamıyorlar teslimatı. Satışlarımızın çoğunda resmen müşteriye yalvarıyoruz " gidin şubeden teslim alın " diye adamda haklı olarak ben kapıda ödeme istedim kapıma gelmesi gerekiyor çalışıyorum, uzak bana ves kayre diyor. Tıkandık kaldık. Örnek 20 tane kapıda ödeme ürün gönderiyoruz 10 tanesini anca millet kapıda alabiliyor geriye kalan 10'a yalvar yakar anca şubeden aldırtabiliyoruz ki oda anlayışlı bi insana denk gelirsek.

Müşteriyle iletişimde olsak bile değişen birşey olmuyor siparişi aldığımızda whatsapp mesajıyla birinci sefer onaylatıyoruz. Ürünün paketlemesi yapılınca tekrardan fotoğraf çekip atıyoruz onaylıyormusunuz diye iki defa onaylatmamıza, sonrasında kargo alıcı şubeye varınca defalarca aramamıza rağmen iade oluyor ya çıldırtıyor adamı.