* Şikayetçi olduğum üye:
@HostLAB;
* Şikayetçi olma nedenim: Hizmetlerin faturaları tarafıma gönderilmiyor.
* İlgili Konu URL:
https://www.r10.net/reseller-hosting...e-almanya.html
* Açıklama ve Kanıtlarım: Hostlab firmasından 2 yıllık ödemesini yaptığım resellerin faturaları istememe rağmen tarafıma gönderilmedi. Cr4ck cpanel kullandıkları için daha önce şikayet ettim fakat r10 yönetimi bu konuya karışmadığı için şikayetim kaldırıldı. Firmaya dava açacağım ancak elimde resmi fatura olmadığı için almış olduğumu ispatlar nitelikte resmi bir belge olmadığı için işlem yapamıyorum. 17/09/2020 (22:07) tarihinde ticket açtım fakat hala dönüş yapılmadı.
21/09/2020 (17:04) verilen cevap:
Hizmet alımı sırasında fatura isteğinizi "Arşivde Tutulsun" olarak işaretlemişsiniz. Bu nedenle faturalarınız geriye dönük arşivde taranmakta olup işlem sonrası tarafınıza iletilecektir. Talebiniz müşteri panelinizde de görebileceğiniz üzere "Muhasebe Bekleniyor" olarak işaretlidir.
denilmiş ödeme tarihleri belli erp programından tarihten, cariden kolayca bulunabilir veya klasörleme yaptıkları tarih ay ve isimden kolayca bulunabilir ancak firma çok eski bir tarihmiş gibi geçmişe dönük taranıyor falan diye oyalıyor beni lütfen faturalar tarafıma ivedi şekilde gönderilsin.
Hocam yanlış anlaşılma olmasın, işinize karışmak istemem sorununuza karşın
@HostLAB; 'ı savumuyorum.
Yaklaşık 2 yıldır
@HostLAB; ile alışveriş içerisindeyiz ve limitsiz reseller paketinden yararlanıyorum. Şu ana kadar bir çok sorun yaşadık ve hepsine teker teker çözüm ürettiler. Benim şansıma mıdır bilemem ama hostlab hosting firmaları arasında işini en iyi yapan firmalardan birisidir gözümde. Sizden ricam İbrahim bey ile tekrardan iletişime geçin o sizin sorununuzu çözecektir, kendileri müşteri memnuniyetini önemseyen insanlardır.
Saygılarımla...