neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar biliyorum kendi sorumsuzluğum ama en azından sizlerle paylaşarak bir nebze olsun azaltmak istedim. Çok şükür işim var, iki senedir çalışıyorum. Ama daha iyi bir yaşam için kamuya girmeyi hedefliyordum. Yaklaşık 4 ay önce evlendim, eksiğimiz yok ama bazen zorlanıyorum. Yine sağ olsun r10 sayesinde cep harçlığım çıkıyor. Sigaram, alkolüm yok. Tek düşüncem kamuya girip hafta sonu tatili olan bir işte çalışmaktı. Ara ara bakıyordum, iyi ya daha çok varmış daha hazirandayız vs diyordum. Bu ay hem yoğun çalıştım hem de kafam allak bullaktı yaptığım çoğu işten zevk almıyordum. Geçim sıkıntısı, bekleyen ödemeler vs. Sonra balayına gidememiştik r10'dan bir arkadaşın konusunu gördüm. Borç bitmeye bitmiyor bari tatile gidelim kafamız dağılsın biraz dedim, oraya gittik. Bir hafta da öyle geçti. Sınava da hiç çalışmadım zaten sadece tek düşüncem 70 i geçersem en azından başvuru şansım olur, şansımı denerim diyordum. Sabaha kadar yine KPSS aklıma gelmemişti. Rüyamda gördüm son 2 gün kalmış başvurular için. Hemen açıp baktım evet 2 gün kalmış, apar topar başvurayım dedim ön lisans mezunu olduğum aklıma geldi.. Ön lisans başvuruları 20 gün önce bitmiş.. Sonra eşim için başvurdum. O benden daha çalışkandı, lisede de öyleydi okula gelmeden mezun oldu Ona not filan çıkaracağım adam akıllı çalışmadı ama temeli sağlam. Kısmet bakalım en azından o da bir işe girse aynı yere çıkacak. Erkekler özel sektörde idare ediyor da bayanlar için iş imkanları gerçekten sıkıntı. Okuduğunuz için teşekkür ederim yazmak bile bir parça içimi rahatlattı.
çok geçmiş olsun ve birde gerçekten Allah razı olsun 2 sene beklediğim ortaöğretim kpss başvurusunu bu konuyu görmesem kaçırıyordum son 2 gün kalmış vallahi sağol 🙏👏