Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

2 saat önce çok bitkin şekilde uyuyup tekrar uyandığımda daha çok bitkin hissettiğimi anladım. Yataktan kalkamayacak haldeydim. Sanırsam rüyamın etkisindeyim. Kendi semtimde geziyorum, meydanda atmden para çekerken bir anda deprem oluyor ve ne paramın atmden çıkmasını bekliyorum ne de kartımı bekliyorum. Direkt kaçıyorum ve binalar bir anda yıkılmaya başlıyor. Tanıdık bi tekelci esnaf abi beni elimden tuttu ve daha hızlı ormanlığa doğru koşmaya başladık. Tabii o sırada arkamızda kalan binaların hepsi yıkılıyordu. Çöküntülerin altında kalmamak için arkamıza bakmadan ormana doğru kaçıyorduk. Tam koşuyorduk o sırada uyandım. Daha bitkin ve neredeyse yataktan kalkamayacak kadar halsiz bir şekilde uyandım.

Rüyamı yorumlayabilecek var mı ?

Teşekkürler
Depremin bayağı yaklaştığını düşünüyorum. Konuda atladığım bir rüyam varmış şimdi farkettim. Rüyamda bir sandık bulmuştum. İçinde biyoloji kitabı vardı. Kitap eski medeniyetlerden kalmaymış ve bütün dillerde yazılmış tek bir kitap. Üzerinde bir grafik vardı. Bir öğretmen ve bir öğrenci. Öğrencinin sırtında oksijen tüpü ve ağzında oksijen maskesi vardı. Kulağı ise normal insan kulağı gibi değil, bir tane ortada ve 4 tane çevresinde olmak üzere 5 adet pentagram şeklinde deliği mevcuttu. Koronavirüs çıkana kadar anlayabilmem çok mümkün olmamıştı. Deprem rüyamdan bir önceki rüyamdı. Biyoloji, hava kirliliği, kulağındaki 5 pentagram (aynı çin bayrağındaki gibi) ve kitabın bütün dillerde yazılması (bütün dünyayı etkili altına alması) buna işaret ettiğini düşünüyorum. @BatuhaNN; bu rüyaları doğrulayacaktır. Kendisine de anlatmıştım zamanında. İlk rüya başlangıcından günümüze kadar gerçekleşen olaylar belli oranda zaman farkı ile gerçekleşti. İlki sonraki gün, sonraki birkaç gün, sonraki birkaç ay gibi. Sultan Tarlacı'nın Usta ve Çırak kitabında bununla ilgili bilgiye rastladım.

Önceki rüya mesajım.
https://www.r10.net/1075365814-post16.html