O da birşey mi diyerek bir dönem kendi yaşadığım olayları anlatayım.
Bu olaylar 2 ay içerisinde gerçekleşiyor.
İlk olay, Sabiha Gökçen'e bir arkadaşı almaya gidiyordum; uçağı daha inmediği için dışarıda yolun kenarına çektim arabayı, gırgır amaçlı "ne yaptın bombayı yerleştirdin mi" diye mesaj attım. Uçağı indikten sonra Sabiha Gökçen'e giriş yaptık, o sıra alt katı tamamen boşaltmışlar, bomba imha ekibi gelmiş ve alt katın dışarısında ortada duran bir valizi fünye ile patlattılar. Aradan 1 veya 2 hafta geçti Atatürk Havalimanı saldırısı gerçekleşti.
Daha sonrasında rüyamda teröristlerin bir hastaneye girdiğini gördüm. Olayı evdekilere anlattım. Ertesi gün haberde benzer bir olayı gördüm.
Uçakların alçaktan uçtuğunu etrafın savaş alanı gibi olduğunu gördüm. 1-2 hafta sonrasında ise 15 Temmuz darbesi yaşandı. Uçaklar ise alçak geçiş yaptı.
Son rüyam ise deprem oldu. Bu henüz gerçekleşmedi. Önceden oturduğum sitenin karşısına bir site yapılıyordu. Bizim binanın karşısına yapılan bina ise bayağı bize yakınmış. O sıralar temeli dahi atılmamıştı, temel yeri dahi kazılmamıştı. Karşıdaki binanın tavanı depremden dolayı kopup bizim binanın üstüne düştüğü gördüm. Şuan bina tamamlandı sayılır ve rüyamda gördüğüm gibi oldukça yakın bir mesafeye yaptılar.
Bu şekilde ilginç bir dönem yaşadım. Anlatmak istedim.
Not : Bu rüyaları da gördükten sonra sohbet arasında konuşurken evdekilere anlatmıştım. Haberi görüp, öyle bir rüya görmüş gibi hissetme olayı mümkün değil. Neden gördüğümü ise halen bilmiyorum.