Garfield adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç tanımadıgım bir forum uyesı konu ıle alakasız bir dm atıyor bakıyorum ıcerıge ya tmm hadı ınsanlık adına cevap verıyorum yardımcı olmaya calısıyorum. burayada kadar hersey normal.

al cevabını git ıste mubarek bunu bazıları soru cevap seklınde uzatıyor cevap vermıyorum yazmaya devam edıyor ve kan beynıme sıcrıyor ılk cevabı verdııgmede pısman oluyorum.
Hocam evet uzmanı olduğunu düşündüğüm konuda ben senden yardım istedim. Burada konu açıp rencide etmeni anlayamadım Nitekim gereksiz bir konu üzerine forumda konu açman neden? Bunun bile adabı var söyleyebilirsin. ( madem ki bilmiyorsun sölim, hocam kusura bakma ancak bu kadar cevap verebilirim biraz yoğunum onlarla ilgilenmem lazım.) ve de Nitekim burası webmaster forumu her türlü kişi mevcut iyisiyle kötüsüyle ama en kötüsü bile olsa rencide etmeye hakkın yok haaa ancak r10 senin forumun olur ne istiyorsan yap. Mesela webmaster formunu satılığa koymuşsun orada ahkam kesebilirsin.

Bu arada bu senin bana yaptığın ikinci vukuatın daha önce de Pm den yine aynı şekilde bağırdın çağırdın insan gibi konuşabilirsin dedim özür diledin anlaşılıyor ki senin asabilik problemin var.

Burası webmaster forumu yardım isteyeni geri çevirmek seni küçük düşürür ona bakarsan bana da Pm geliyor elimden geldiği kadar yardım ediyorum. Neticede bilgini paylaşmamak bencillikten başka bişey değil. Ayrıca yardım etmeyi de bir lütuf olarak göremezsin eğer ki buna katlanamıyorsan burada durmanın da anlamı yok yeri geldiği zamanda sende forumdan yardım istiyorsun o zaman kimse bilgisini paylaşmasın nasıl iyi mi?

Kusura bakma daha da böyle bişey olmaz benim açtığım konulara da yazmazsın ok?