emrerusen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhabalar lenovo v320 modelinde bir laptop sahibiyim yaklaşık 2 senedir ben de geçenlerde video izlerken birden gitti ve ben de garantisi devam ettiği için teknik servisi aradim geldiler aldılar az önce de aradılar sözde nobetcilermis sorunun kullanıcı hatasi olduğunu ve bataryanin yanlış kullanildigini bu yüzden sistigini söylediler.
Batarya ve sarj cikis yeri için toplam 900₺ istiyorlar lakin sarj cikis yerini firmaya soylememisler diye bir sey belirttiler toplam 440₺ ye bataryayi değiştireceklerini söylediler bana ben de hemen karar vermek istemedim sizlere de danışmak istedim sizce ne yapsam hani benim bir hatam yokki batarya sismesi benim ne gibi suçum olabilir?
Birincisi şişme sorunu orjinal adaptör kullanılıyorsa sizin suçunuz olamaz. Garanti kapsamında işlem yapılmasını talep edin. Size söyledikleri bu konunun aynı şekilde servis formunda belirtilmesini isteyin. Yetkili servis ise bunu yapmak zorundalar. Sonra da Lenovo Türkiye ile iletişime geçerek durumu anlatın. Ücretsiz batarya ve soket değişimi servis tarafından yapılacaktır. Yalnız bu dediklerimin tamamı laptopun orjinal şarj cihazı ve bataryasının kullanımı halinde geçerlidir.