DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam nulled veya War3z diye bir ayrım yok ikisi de aynı lacivert aynı şey.

İkincisi biz Türkler başvurdu hakkını aldı gibi bir durumda yok. Ülkemizde hukuki olarak kendini savunman hakkını alabilmen için ülkede vergi mükellefi olman gerek ama jannah temasını yapan şirket başka ülkenin şirketi. Bu nedenle mahkemeye başvurup temamı izinsiz kullandılar hakkımı verin pek diyemiyor.

Bugün Windows işletim sisteminde lisans uyarısı çıkmaması için 1000 tl civarı lisans ücreti var. Eğer lisanssız ise sağ alt kısımda kaybolmayan bir uyarı metni mevcut. O zaman Windows da kınayalım. Böyle bir mantık olabilir mi.

Tabii ki tema yapımcısını savunacağız. Ne güzel ya yıllarımı vereyim onca emek harcayayım iş yapmak paramı kazanmak için herkesin hayran olacağı kalitede bir sistem yapayım bazıları gelsin ne para versin ne başka bir şey çatır çatır emeğimi kullansın. Oh ne ala.

Adamların eklediği kod lisanssız temaslarda engelleme sistemi üzerine hazırlanmış bir kontrol kodu. Bu da yapımının en doğal hakkı. Kendi emeğini karşılamanın yanı sıra müşterilerini de korumak zorunda. Sen sinemaya gitsen salon tıklım tıklım dolu olsa ve sadece sen bilet alsan diğer herkes kaçak girse kendini nasıl hissedersin?

Kendinize yapılmasını kabul etmediğiniz şeyi başkasına kabul ettirmeyin.
Kendime yapılsa açıkçası ben buna pek aldırış etmezdim sonuçta benim emeğimin karşılığını veren çoğunluklu bir grup var war3z kullanmak isteyen her türlü kullanır örnek vereyim az önce wp den biri ben o kodları da bulup değiştirmiştim siteme bir şey olmadı diyor sizin gerçekten bunun önüne geçebilmeniz imkansız gibi bir şey WordPress buna çare bulmadıkça Windows örneğiniz hakkında şunu söyleyeyim Windows kurulu olunca lütfen lisansınızı etkinleştirin gibi bir şey o uyarı ve kmspico gibi programlarla pek önermesem de Windows u kolayca etkinleştirebiliyorsunuz ve Windows buna karşı herhangi bir şey yapıyor mu yapmıyor diye biliyorum ama Windows da aynı bu tema yapımcıları gibi politika izliyor jannah nın yaptığı bu saçma şeyi izlemiyor anlamadığınız şey WordPress açık kaynak kodlu bir yazılım ben temayı alıp satmam ama istediğimi yapabilirim burada konuştuğum şey siz neden bana bu şeyi değiştirmemi önerdiğiniz için war3z destekçisi dediniz? Tema sahibi zaten yapması gerekeni yapıyor lisans şeysi ekliyor bu sisteme nulled kullanan insanlar bu temayı zaten haksızdır ama benim demek istediğim şey ben bu temayı alan kullanan birisi olarak diyorum bakın alan kullanan birisi nulled yapanları savunmuyorum neden tema sahibi beni izleyebilsin siteme bir şeyler yapabilsin hani o gösterdiğiniz Windows örneğinde bile ne kadar alakasız olsa da beni izleme verilerimi alma seçenekleri var kapat seçenekleri var her şeyini değiştirebiliyorsunuz bu hala size etik geliyorsa diyebileceğim bir şey yok daha fazla açıklama da bulunmayacam buraya kadar anlamanız yeterli.