Hocam eğitimleriniz ile ilgileniyorum.
- 01.11.2020 Tarihine kadar geçerli yapay zekaya sahip seslendirme yazılımı VOİSER.NET Profesyonel aboneliği (Aylık 30.000 Kelime) kendinden kısaca bahsederek & kullanım amacını konuda belirterek talep eden kişiye devredilecektir.
- @MAJER; 'in de katkıları ile @burakmehel; adlı kullanıcıya Anahtar teslim smm panel devredilmiştir.
- @aksoyhlc; hocamın da izni ve desteği olursa hiç kullanmadığım, kurulum yapılıp olduğu gibi bırakılan PHP Bilgi Yarışması - Online Test Çözme Scripti lisans haklarını ücretisz verebilirim. https://www.r10.net/script-satisi/20...ma-hediye.html
- @NesilWB; tarafından aldığım henüz domain lisanslaması yapmadığım. smm hesap satış scripti, izni oluras ihtiyac sahibi birine devredebilirim.
- Ayrıca 3 kişiye; aşağıda yer alan alan adlarından seçeceği bir tanesi için (barındırma dahil 3 ay süre ile tarafımda host edip, projelendirildiyse domain transferi yapılması (alış satış için değil projelendirmek için ücretsiz veriyorum.) ve vereceğim dış linkli 5 içerik konusu en az 3 ay kalması şartı ile) destek sağlayabilirim. Proje fikriniz tatminkar olursa sadece bir footer teşekkür linki verirseniz diğer taleplerim de geçersizdir, doğrudan transfer sağlarım destek olmak için. (PORTM.NET - MEBEGİTİM.COM - LİLAİCGİYİM.COM - BİZİMSEF.COM - XENONFAR.COM HARİÇ.)

Lütfen alıntılayarak veya etiketleyerek konu üzerinde talep ediniz. #R10desteklesiyor