komşunun neti 3 haftadır kesikmiş destek talebi açsalarda internette sorun yok diye desteği kapatıyorlarmış modeminizi kontrol edin bozuk olabilir diye teknik servis yollamiyorlar cunku internet modemde birleşiyormuş neyse beni cagirdilar bakıyorum vdsl isigi yanmiyor kendi modemimi taktım aynı ama iss destek den gelen verilerde gelmesi lazım dedim acaba kablo mu koptu apartmandaki oda olamaz cunku modemde birlesiyor internet en son acaba apartmandaki portu modem olarak mi goruyor diye dusundum modemin ve netin kablosunu cikardim iss sistemden bakmamla şaşmam bir oldu

net gercekten modemle birlesiyor ama bizim modemle değil

buyuk ihtimal apartmandan birisi net baglatti port bulamayinca komşunun portunu takmislar onun modemini görüyoruz sistemden herneyse gerekli yerlere mail attım yarın düzeltirler..
issler böyle işte ben olmasam bu komşunun hali ne olacakti adam sistemden bakıyor ping atıyor modemde birleşiyor gerçekten sorun yok teknik ekip yollamiyor desteği çözüldı diye kapatıyor.. bu insanlar nete giremeyip en son interneti iptal edicek farklı bir iss e geçince anca interneti olacakti.. acaba neden tr de iss lerin müşteri desteği bu kadar kötü yurtdisinda da durum böyle mi acaba