Yemek yiyerek vücut değil göbek geliştirebilirsin )))
Vücut geliştirmek için erkeklik hormonunu arttıracak beslenme ve idman tekniklerini uygulaman lazım.
Doğuştan zayıf vücuda sahip insanlar yiyerek kilo alamazlar.
Sana bol kalorili yiyecekler yemeni söyleyecekler.
Bu yiyecekler sana kilo aldırmak yerine uzun vadede damar sertliği, damar tıkanıklığına falan yol açar.
Yapman gereken protein ağırlıklı beslenmek ve yüksek ağırlıklı idmanlar yapmak.
Yağlanarak kilo alamıyorsan kas yaparak kilo alırsın.
Kas yapmak acılı bir süreçtir. Ama disiplinli şekilde yapılırsa kızların bayılacağı bir vücudun sahibi olursun.
Ben endomorfum. Yani yağlanmaya müsait, yağsız kas kütlesi yapamayan kalın vücuda sahip biriyim.
Ben kas yaparak güzel bir vücudua sahip olamıyorum bir de sıkı diyet yapmam gerekiyor.
Sen ektomorf isen sadece body yaparak six packli harika bir vücuda sahip olabilirsin.
Düşünsene kel bir adama desen ki 1 sene spor yapsan saçların çıkacak hepsi spor salonundan çıkmazlar.
Oysa sen zayıflığın seni rahatsız ettiğini söylüyorsun ve bunun için hiç bir bedel ödemeden yiyerek kilo almak istiyorsun.
Sen kas yapmadan omuzlarını genişletmeden kilo alır yani yağlanırsan şu andakinden 10 kat daha kötü bir fiziğe sahip olacaksın.
Göbeği omuzundan geniş şişman olmayan karın içi yağlanmış göbekli bir adam olacaksın.
O yüzden kolay yol aramayı bırakın değerli kardeşim.
Evine kilo eklenebilen dambıl al.
Sonra her gün kol omuz sır göğüs bacak çalış.
Evde 1 senede değil 2 senede kaslanırsın ama yine iyi bir vücuda sahip olabilirsin.
konu sahibini bilmem ama beni iyi motive ettiniz şuan çok teşekkürler

zaten yesem bile kilo alamıyorum ayrıca ortalama her gün çok sağlam alkol tüketirim yinede faydası olmaz. zaten alkol ve sıgarayıda tatil dönüşü bırakmayı düşünüyorum ve bununla beraber protein ağırlıklı yiyeceklerle evde çalışmaya başlıyorum, bakalım neler olacak 1-2 senede