Kargo şirketi 15 gündür getirmedi kargomu,1 hafta bulunduğum şehirde olan şubede kaldı, kurye dağıtıma çıktı dedi ve kurye gelmedi bile sonrasında iade oluşturdular. Gelmediklerini biliyorum uyanıktım ve gerekirse kamera kayıtları ile desteklerim yararı olucak ise, sonrasında sürekli aradım şubeyi en az bu süreçte 30 kez açmadılar ve çalıyordu sürekli. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım uyarı yapacağız dedi bittiğini sandı. Ürünü kredi kartı ile ödesem iade alırdım ama iade alamadığım bir ürün ve cidden sırf beni mağdur ettikleri için.
Şunu sormak istiyorum dava ettikten sonra gidip gelmem gerekiyor mu öyle ise sadece bana eziyet çünkü şirket adamını gönderecek bitti onlar için süper, birde bu dava sonucu onları nasıl bir zarara sokabilirim teşekkürler.
Söylemeyi unuttum kusura bakmayın, girme şansım yok karantina sürecim var 14 gün o sebep ile gidemedim bunu kullanırlar mı bilmiyorum ancak bundan önce 2 kargo daha aldım getirdi verdi diğer şirketler.
Kargo şirketini siz dava edemezsiniz.
Kargo şirketini dava edebilmeniz için kargo ücretini sizin ödemiş olmanız lazım.
Sizin kargo şirketi ile aranızda bir sözleşme yasal bağ yok.
Şirketi ancak kargoyu gönderip kargo ücretini ödeyen dava edebilir.
Siz bir dava açacaksanız bunu gönderiyi yapan kişiye karşı malı zamanında teslim etmediği için açabilirsiniz.
Bu şuna benzer.
Ben bugün bir otobüs bileti aldım, yarın senin şehrine gelip sana mal teslim edeceğimi söyledim.
Ama otobüs firmasıın aracı yolda arıza yaptı ve ben malı sana teslim edemedim.
Bu durumda sen otobüs firmasına dava açabilir misin?
Hayır açamazsın.
Yani kargo firması alıcıya karşı değil göndericiye karşı sorumludur.
O kargo kaybolsa parasını sana değil kargoyu gönderene öderler.
Maalesef boşa kürek çekeceğin bir iş.