Merhabalar,
Uzun süre uğraştığım sağlık problemlerini büyük çoğunlukla geride bıraktım ve yüksek motivasyon ile hayatıma kaldığım yerden devam etme kararı aldım 2 ay önce 21 yaşıma girdiğim gün. Geçmişte yaşadıklarım, maddi sorunlar ve stres beni dibe çekiyordu ve buna bir dur demem gerekiyordu. Marmara Üniversitesini birinci sınıfın birinci döneminde bırakmıştım ve ailemin olduğu şehre aldım kaydımı Mersin-. En önemli şeyin sağlığım olduğunu ve kendimle ilgilenmem gerektiğini düşünerek aldım bu kararı fen lisesi bırakmıştım daha önce zor olmadı

-
180 boyundayım ve 50 kiloya düşmüştüm. Gluteni -iloteransım var- hayatımdan çıkardım, düzenli yürüyüşe başladım. 5 kilo aldım, cildim parladı. saçlarım kendine geldi... İngilizce kursuna yazıldım ve kendimi ifade edebilecek seviyeye geldim. Fiziksel ve psikolojik olarak her gün kendimi daha iyi hissediyorum.
Artık asıl hedefim olan başarılı bir girişimci olma hayalime dönmek ve yazılım konusunda kendimi geliştirmek istiyorum. Hiç temelim yok. Eğitim setleri izlemeye başladım. HTML bitti ve CSSe başlayacağım. Bu süreçte daha verimli ilerlemek için her türlü tavsiye ve desteğe açığım. Haritam ne olmalı?
Benim de size bir tavsiyem var;
Hemşirenin sedye üzerindeyken bana gelip ölebilirsin aramak istediğin biri varsa ara dediği yerden buraya çok yol geldim 6 ayda. Ne olursa olsun pes etmeyin.
Saygılarımla.