Hiçbir salonda, eğer tanıdığınız değilse taslak programlar dışında bir program vermeleri mümkün değil (PT alıyorsanız başka tabii). Bu programlar hastalığı olan insanlara uygun programlar değiller. Bir dönem işin içinde olduğum için biliyorum, ben yapmıyordum ama diğer arkadaşlar çok fazla soru soranlara ağır bacak antrenmanları vb. yaptırarak spordan soğumalarına, kimi zaman bırakmalarına neden oluyorlardı. Onun dışında online koçluk falan aman diyeyim, uzak durun, tamamen para tuzağı. Bilgilenmek istiyorsanız Savaş Cebeci'nin eski videoları var, tahta karşısında olanlar çok niteliklidir.
Onun dışında bir dönem 46 kiloyu bilinçsiz bir diyet(?) ile verdiğim için hipoglisemi olayından müzdaribim, 4 sene boyunca yaptım, birçok defa bayılacak gibi oldum, ondan sonra yanımda jelibon taşımaya başladım

antrenmandan sonra kan şekeri zaten düşüyor, bizim gibi olanlarda ise anormal düşebiliyor. O yüzden sağlıklı bir durum olmasa da benzer bir şekilde çözebilirsiniz, veya yulaf gibi glisemik indeks olayına uyan şeyler ile beslenirseniz, çok düşmeyecektir spor sonrasında.
Hocam genelde yüksek ama arada bir anda düşüyor ben bile inanamıyorum bayılacak gibi oluyorum.Bir kaç kere başım döndü düştüm.PT çok pahalı açıkçası ayrıca sadece başında duruyorlar.
Ezbere program veriyorlar kendim araştırma yapıyorum misal bacak kasları için ne yapmalıyım nereyi geliştirir falan filan
Uzak eğitimlere bakmıyorum.Yanımda 1 tane şeker tutuyorum baktım iyi değilim bırakıyorum şakaya gelmez sağlıklı olacağız diye düşüp kalmayalım
Beslşenme dikkat ediyorum bu konuda sıkıntı yaşamıyorum