Merhabalar tip 2 diyabet hastası olarak Haziran başından beri spor yapıyorum.Haftada ortalama 4-5 gün gidiyorum.
İlk başlarda spor salonundaki hocaların verdiği programları yaptım ama son 2 haftadır çok daha detaylı araştırarak yapma çalışıyorum.Bilindik bir yerden gold üyelik aldım özel program diyordu ama öyle bir şey yokmuş uygulamadan şunu yapın dediler

Sonra hakkım doldu

Bunun üzerine kendimce uygulamada uygun bir program bulup yapmaya başladım ve halen devam ediyorum.Yinede içim pek rahat etmiyor.Dikkatli olmalıyım yaparken sağlık önemli diye düşünüyorum

Özellikle
https://sagligim.gov.tr/tip-2-diyabe...-aktivite.html bilgilere dikkat ediyorum.(Türk diabet vakfi vb yerlerde aynı bilgiler var )
Şimdi ben kendim için özel bir program nerede bulabilirim?Hastanelerdeki diyetisyenler yazar mı acaba ya da cidden işini bilen kimden alabilirim?Uymam gereken bir çok kural var arada kan şekerim aniden düşebiliyor bu zamanlarda sporu bırakıyorum.Ayrıca kilo durumum çok karışık bu yüzden gerçekten işini bilen bir yerden destek arıyorum.Kulaktan dolma şunu yap bunu yap değilde uzman kişilerden ücreti karşılığı arıyorum.
Yine benim ki hastalığı olup spor yapan kişiler varsa yazabilirler karşılıklı fikir alışverişleri olabilir ?