Kendisi engelli listemizde o yuzden mesajını goremiyoruz.
Üniversite kaydını yaptirdigim bu süre zarfı içinde kendisi hiçbir şekilde aramadı veya destek talebi ile bizlere ulaşmaya çalışmadı sebebi de dakikası yokmuş şirket ulaşım telefonu da kişisel numaramız değil şirket için ulaşım numaramız şirket numaramizdir. Bizde zaten kendisi istediği zaman bizlere whatsapptan ulaşsın diye eleman calistiyoruz bunyemizde
Kendisi sonradan kendi yazdığına göre iadesini de istememiştir burada iade için dilenmesi ayrı bir olay. Ayriyetten iadeyi wisecp den API ile vermemize rağmen paytr de iade gecilmemistir her şeyi takip edeceksek otomasyon kullanmanın bir anlamı da yoktur. Aynı işlem başka uyemizde de yaşanmış ve bugün onun iadesini de manuel olarak banka havalesi ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız
Kendisi en azından destek talebi atsaydi bile benim yerime baskasi yapar işlemi gerceklestirirdi. Kemal Sunal'ın Allah Allah sahnesini buraya atacaktım fakat sizin için ona bile üşendim açıkçası.
Konuyu takipten çıkıyor ve bir daha cevap yazmamak üzere bu konudan ayriliyorum iyi günler ve hayırlı işler diliyorum.
Çok ihtiyacı varmış

İadesini de verdik hayrını görsün Hozan bey.