* Şikayetçi olduğum üye: @OZELHOST;
* Şikayetçi olma nedenim: Aldığım hizmet için iade istedim İade işleminin yapıldığını söyledi , iade yapmadı yalan söyledi
* İlgili Konu URL: https://www.r10.net/ozel-kampanya-ha...-128640-a.html * Açıklama ve Kanıtlarım:
Merhabalar,
OZELHOST adlı hosting firmasından
30 Temmuz Perşembe günü sipariş ettiğim hosting hizmetini websitemde oluşan sorunlar nedeni (
konu açmıştım ) ile
25/08/2020 tarihinde İptal edip İade talebinde bulundum, kendisine acil ihtiyacım olduğunu da dile getirdim ve pay tr dışında ödeme yapmasını istedim ilk resimde bireysel değil kurumsal olduğumuz için manuel işlem yapamıyoruz dedi..
PayTR üzerinden iade işleminin gerçekleşeceğini
5 gün içinde iade edileceğini söylediler, o günden sonra 1 kere bilgilerinizi atın kontrol edeceğiz diye yazdılar daha sonra da konu ile ilgili hiçbir açıklama zahmetinde dahi bulunmadılar.
Bugün 8.Gün ve ben PayTR ye attığım mailden öğreniyorum ki kendileri henüz iade talebinde bulunmamış,
ve iade işlemi gerçekleşmemiştir,
Tüm herşeyi bir kenara atıp sırf bana yalan söylediği için ve sorumsuzca davrandığı için kendisinden şikayetçiyim, gereğinin yapılmasını rica ediyorum. her ne kadar bir firma olsa da forumdan uzaklaştırılmasını, Ücretimin de iade edilmesini istiyorum,
Kanıtlarım: