Sözleşmede ilk 12 ay cayma hakkı gibi bir madde var, madde 13.
İşin kötü tarafı şu, Vodafone müşteri hizmetlerini arıyorum hizmet görünmüyor, Vodafone net müşteri hizmetlerini arıyorum yine hizmet görünmüyor. Müşteri temsilcisinin sesini duymadım hiç. Btk üzerinden şikayet oluşturdum.
Türkçesi nedir bunun
13. İşbu Taahhütname’nin ilk 12 aylık taahhüt süresi (İlk Dönem) sonunda tarifeye ilişkin kampanyadan
cayma bedeli ödemeksizin cayma hakkına sahip olduğumu ancak işbu hakkımı 12. fatura döneminin
son gününe kadar kullanmadığım takdirde kampanya şartlarının aynı şekilde devam edeceğini, (i)
Taahhütname’nin İlk Dönem’i içinde 17. maddede sayılmış nedenlerle Taahhütname’nin sona ermesi
halinde tarifeye ilişkin cayma bedelinin ilk 12 aylık dönem için tarafıma sağlanan fayda ve ödemeyi
taahhüt ettiğim tutar esas alınarak hesaplanacağını ve faturama yansıtılacağını ve kalan cihaz
bedellerinin de cayma bedeli olarak tarafıma yükletileceğini, (ii) Taahhütname’nin İkinci Dönem’i içinde
(12. fatura döneminden sonraki dönemlerde) 17. maddede sayılmış nedenlerle Taahhütname’nin sona
ermesi halinde cayma bedelinin ikinci 12 aylık dönem için (13’üncü aydan itibaren) tarafıma sağlanan
fayda ve ödemeyi taahhüt ettiğim tutar esas alınarak hesaplanacağını ve faturama yansıtılacağını
ancak dönem farketmeksizin herhangi bir 12 aylık dönemde Taahhütname süresi içerisinde cayma
hakkımı kullanmam durumunda cihaza ilişkin cayma bedelini 17. maddede belirtilen usulle
ödeyeceğimi bildiğimi