Arkadaşlar merhaba bundan önceki 24 ayda oturduğum yer 24 mbps kadar destekliyordu ben de ttnet kullanıyordum ama bu yıl fiber kablo yapıldı 100 e kadar alabiliyorum lakin sözleşmeyi 24 ay daha uzattığımız için ve TTnette 100 mbps fiyatları çok pahalı olduğu için fırsatlardan yararlanamıyorum. Taahütün bitmesine 1 yıl var 12 aydır kullanıyorum asıl sorum şu internette 12 ay kullandıktan sonra cayma bedeli ödemiyorsunuz diye yazı okudum bunlar doğru mu ne yapmam gerekiyor maddeler ; Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 16. Madde 2. Fıkra: Taahhütlü aboneliklerde tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir. Teşekkür ederim