Öncelikle herkese merhabalar,
Uzun süredir yaşadığım sorunu artık dayanamayıp bir yerde anlatmak istedim çünkü artık işin içinden çıkamayacak duruma geldim. Yaşadığım bu sorunu daha aileme bile anlatmadım. Bir kaç arkadaşıma anlattım ancak durumumu ciddiye almayıp hatta üstüne alay ettiler.
Ben gün içerisinde özellikle tek başıma kaldığım zamanlarda hayali 2 top gözümde canlanıyor ve sürekli aşağı yukarı zıplıyor. Ben de o topları sürekli yukarı zıplatıyorum. Aşağı düşmesini istemiyorum. Toplar aşağıda kalınca kafayı yiyorum ve sinir krizi geçirecek gibi oluyorum. Bazen topları gözümde halatla bir yere bağlıyorum düşmemeleri için ancak yine de halattan kopup yere düşüyorlar. Bu sorun hem sosyal hayatımda ciddi sorunlar yaratıyor hem de beni çok uykusuz bırakıyor. Geceleri topları yukarda tutmak için ne çileler çektiğimi keşke bilseniz. Bir ben bir de Allah bilir. Ayrıca metafiziğie inanır mısınız inanmaz mısınız bilmem ama dua okuduğum zamanlar başım ve vücudum acayip sıkışıyor ve uyuşuyor. Namaz kesinlikle kılamıyorum. Sürekli karanlık bir gölgenin üstüme geldiğini görüyorum. Bakın ben korku filmi vs izleyen biri değilim. Yani bilinçaltımda bir şeylerin kalması imkansız. Korktuğumdan dolayı da olduğunu sanmıyorum çünkü bu durumlardan korkmuyorum ama çok rahatsız oluyorum. Yaşadıklarıma ne kadar inanırsınız bilmem ama tek harfi bile yalan değil. Ayrıca daha neler neler var yazı çok uzun olmasın diye uzatmak istemiyorum. Gerçekten çok kötü durumdayım ve yavaş yavaş kafayı yiyecekmişim gibi geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl kurtulabilirim bu durumdan? Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Değerli yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Çok geçmiş olsun. Küçükken bendede bu tarz olmasada farklı tarzı olurdu misal biri sanki uyurken işte Fatiha suresi oku okumazsan ailen ölür bak şu ölür bal bu ölür. Sonra birgün Tv'de hocanın vesvece size namaz kıl dese dahi kilmayin demesini duydum sonra dedimki okumuyorum gelde öldür diye diye yok oldu gitti 😃 şükür böyle durumlarda Felak nas süreleri gerçekten etkili ama bilgin olsun.