Dishekimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10’a geldiğimden beri geçmiş tüm mesajlarımı inceleyebilirsiniz ne üslubumu bozmuşum ne de artniyetli kötü konuşmuşum. Ama bir kaç konuştuğum hatta iş yapmaya çalıştığım arkadaş gerçek anlamda normal konuşmayı bırakın ilk dakikadan hadsizce konuşuyor. Bir ben mi gözümde R10’u büyütüyorum ağır bir mecra diyorum? Yoksa bu arkadaşlar mı R10’u diğer forumlarla karıştırıyorlar?
R10'nu gözünde büyütebilirsin, çünkü ticaretler %90 sağlıklı oluyor. Ama öyle çok insan var karşındakinin üslubu labali, sinirli veya saçma ise sende ona göre davranacaksın. Artık ben alıştım şikayet konusu bile açma gereksinimi görmüyorum. Ticaret yapmıyor engelliyorum.

Örnek vereyim, Geçen adamın birisinin reklamlarını ayarladım, dosyasını ayarladım, 0.15 e çıktığı reklam 0.03 düştü ama memnun kalmadı beyfendi. Sen benim paramı göndereceksin yoksa seni şöyle boyle yapacağın diyor zaten normal istese göndereceğim. 50 liralık hizmeti 30 liraya almak için 1 saat ağladı sonra böyle davranıyor. Güzel kardeşim dedim ben tehtitle korkutacağın bir insan değilim dedim. (Ankaranın her adı çıkmış semtinde oturdum) böyle davranırsan yakında forumdan banlanırsın dikkat et iban at göndereyim ben paranı dedim. Parasını gönderdim sonra kusura bakmada şöylede böylede şikayet konusu açma diyor. Gereksiz artis ve kendisini bir şey sanan insanları alt tabakada gören bir kısımda var malesef. Engelleyin geçin hocam, zaten bir süre sonra birisi şikayet ediyor banlanıyorlar.