2 Ay önce renault flash aldım. 91 model 1.7 aldım derken abime söyledim araştırdı etti ve buldu. Bu arada abim kaportacı.
Neyse arabayı aldım bindim 1 ay gibi bir süre. Ufak bir duman atma oluştu arabada. Gittim gösterdim abime sıkıntı yok dedi zorlamışsındır arabayı.
Neyse tamam dedim aynı şekilde kullanmaya başladım son günlerde aşırı derece de duman atmaya başladı. Yolda giderken egzozdan atan dumandan dolayı arkamda ki arabalar aramıza mesafe koyar hale geldi.
Arabayı tamirciye çektim. Tanıdık bir abimiz. Kardeşim dedi aracın üst kapağını sökmeden anlayamayız. Sök dedim o halde. Söktü ve acı gerçek araç hararet yapmış. Arabanın her gün yağına suyuna bakardım. Bende olması imkansız gibi bişeydi.
Demek ki adam satmadan önce böyle bir durum başına gelmiş zaten bitane boru var onu da sökmüş satmadan önce onu taktırdığımda aşırı derecede dumanın fazlalaştığını gördüm. 3-4 bin lira masrafı var şuan.
Belki abim isteyerek böyle bişey yapmadı ama onun sözüne inanarak o arabayı aldım. En azından bitane tamirci arkadaşına gösterebilirdi.
Neyse diyeceğim o ki BABANA BİLE GÜVENME. Kendin göster için rahat etsin.
Sabah sabah efkarlandım.
https://www.youtube.com/watch?v=8WWb...&start_radio=1
kardeşim geçmiş olsun bende bir abi olarak

kardeşlerine ne yapsam boş oluyor iyi yaptiğimda iyi oldugun ben yaptım diorlar başka bişi yapıldıgında kötü olursa abim diyorlar

abiler baba yarısı gibidir bunu unutma. Şükürler olsun bir abin var. Yüklenme 2-3-4 bibi bulabilirsin ama paradan abiyi bulamazsın. Tekrar geçmiş olsun