melisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın okuldan vazgeçme 🙏🏻 Ticaret zaten yapabilirsin hep buna engel hiçbiryer yok . Gerçekten büyüklerimizin dediği gibi okul insana altın bileziktir . O kadar çok arada kaldım ki senin gibi . Ama ikisindende vazgeçmedim . Hatta bu sene bir ahmaklık yapıp ticaret için okulu dondurdum ve işlerim kesilince de dondurduğuma çok üzüldüm . Benzer konuyu açmıştım , güzel fikirleri olanlar vardı. Okuyabilirsin
Konu ;https://www.r10.net/universite/22404...icaret-mi.html
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün ekonominin çökmeyeceğinin garantisi yok ama tahsilin varsa dünyanın dört bir yanı sana açık. Tavsiyem şudur ki üniversitede iken ticaretine uğraşabilirsin. Yarın pcyi reel işleri bırak 1 sene gece gündüz hazırlan istanbulda iyi bir üniversitede yazılım veya bilgisayar mühendisliği kazan. Üniversite okurken İngilizceni geliştir. Yazılımını geliştir. Yazılım sana ticaret imkanı tanır. Erasmusu wat filan yap ve dünyanın kapılarını aç kendine
Eray59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En basitinden sana şöyle söyliyeyim. Şu an ki TR piyasasında başkasının işinde çalışırsan onu zengin ediyorsun, kendi işinde çalışırsan kendine kazandırıyorsun. Mühendis olup aylık 3.500₺ ile çalışanları biliyorum, ama kendi işinde ne kazanırsan sana kalıyor tabi ki zararı da sana...
Bunu iyi düşün derim.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IKISINI yapin !
Universite size vizyon katar, bakis acinizi degistirir. Universite okuyun ama universite okuyacagim da sacma sapan universitelere degil, adi sani ve daha onemlisi ogretim kadrosu iyi olan universitelerden birinde okuyun.

Şuana karar verdim ikisi birlikte olmaz ben sosyal medya işi yapıyorum eğer okursam bundan 4 senelik vazgeçmem lazım .
Çünkü 4 yıllığına değmeli okuduğumda hakkını vermeliyim . Ama bilmiyom 1-3 düşüneceğim
Şuan ki gelirim aylık x.xxx neyse herşey için sağolun