yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödediğiniz ücret tam lisans ücreti değildi, eğer 1-4 arası almadıysanız ona göre orantılama yapmalıdır.
Hocam normal 1 aylık lisans ücreti de 20$, bende onu ödedim zaten, şimdi yine 20$ ödememi istiyorlar.
maliyassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamadıysam sadece o ay için ödeme yaptığınızı söylüyor. Yani 21-31 Temmuz için ödeme yapmış gibi görünüyorsunuz. Ayrıca sanırım 10 gün için de ödeme yapsanız 31 gün için de ödeme yapsanız aynı fatura tutarıyla karşılaşıyorsunuz.

Diğer ihtimal ise; size on günlük kısmi fatura çıkarılmış devam etmek için yeni ayın tam fatura ödemesini yapmanızı talep ediyorlar.
Hocam normal 1 aylık lisans ücreti de 20$, bende onu ödedim zaten, şimdi yine 20$ ödememi istiyorlar. Acaba 1-4 Ağustos arası lisans ücretini az mı çekecektiler anlamadım ki.