kan değerlerine falan takılma spora insanın hevesi olması kendine güveni inancı hırsı azmi olmalı öyle en ufak bişeylerde pes etmemeli vazgeçmemeli yıllardır giderim salonda haftanın 5-6 günü çalışırım öyle 30-40 dakika falanda değil en az 1:30 saat'de biter antremanım artık hayatında yemek su uyku gibi bir aktivite olmalı bu ve vucudunun enerjinin gücünün değişimini gördüğündede bu seni daha çok motive eder ve üşengeçliğin bahanelerin silinir gider kafandan karşılıksız elbette insanlar soğur sıkılır spordan faydasını görmen gerekir karşılığını alman gerekir yoksa uzun süre kimse katlanmaz bu acıya bu eziyete kimine göre böyle yorumlanır spor ama öyle değil işte düzgün düzenli disiplinli bir hayatı ve sağlıklı güçlü estetik görünümlü bir vucudu herkes hakeder kendinize haksızlık yapmayın. ( dün 20'lik dişimi çektirdim ve bugün bile salona gidip çalışmayı düşündüm ama yaram daha yeni kapanmadı kanama olursa nabzım hızlıyken sıkıntı olur diye 1-2 gün gitmicem emin ol bu durumda bile gitmeyi düşünüyorum hastayken bile spor short'umun cebinde mendillerle spor yaptığım günleri hatırlarım

)
hocam zaten bugün o ağrılar yüzünden salona erken gittim.
Kan değerini düzenli kan bağışlayarak dusurebilirsin
zaten sürekli düzenli olarak bağışlıyorum hocam