Selamlar, 10 mt2 kadar binamızın altında dükkanımız var. Şehrin göbeğinde oturuyoruz (istanbul). Ana caddeye 3 sokak gerideyiz. Ara caddenin 2 bina yanındayız.

Çiğköfte,çorba ve tatlı satış fikrim var, fiziksel satış için pek tercih edileceğini düşünmüyorum caddede sayısız bu şekilde dükkan varken bir kaç kampanya ile biraz olabilir. Olayım tamamen dijital satışa odaklanmak fakat dükkana 2 eleman almak mecburiyetindeyim kendi işimi bırakıp dükkanda durmam mümkün değil. Ortalama 5-6 K lık bir eleman gideri olacak. Açılış içinde en az 25 bin harcamam gerekecek.

Caddede 10 K TL ödeyen bir dükkandan yemeksepeti getir vs. app lerde hiçbir farkım olmayacak. Sizce sadece dijitale güvenip bu işe girmek mantıklı olur mu?

Kendi sektörüm de web olduğu için dijital her işi kendim halledeceğim.

Sizce mantıklı bir fikir mi değer mi değmez mi bir türlü karar veremiyorum.